Om EKL revision

Vi er specialister

Hos EKL revision er vi specialister i regnskabsudarbejdelse og revision af erhvervsvirksomheder indenfor SMV segmentet, både personligt ejede og i selskabsformerne ApS og A/S.

EKL revision er placeret i trekantsområdet med kontor beliggende i Vejle Syd. Vi har gode parkeringsforhold og ligger tæt på både motorvejsforbindelsen og motortrafikvej, så det er nemt at komme til og fra vores kontor.

Firmaet ejes og drives af partner Torben Reib, der er registreret revisor og uddannet Cand.merc.aud. Torben har mere end 25 års erfaring med revision og rådgivning af virksomheder. Dette indbefatter både opstart og etablering af virksomheder, generel drift samt ændringer eller ophør vedrørende salg, generationsskifte m.v.

Virksomheden beskæftiger i dag ca. 5-6 medarbejdere og har igennem mange år arbejdet med et bredt udsnit af erhvervsvirksomheder inden for produktion, håndværk, IT, liberale erhverv, sundhedserhverv samt mange andre typer af erhvervsvirksomheder.

Din garanti for en fair pris

EKL revision sætter en ære i at disponere ethvert kundesamarbejde individuelt. Vi finder det afgørende, at vores indsats matcher dine behov så præcist som muligt.

Et oplæg til en samarbejdsaftale rummer både prisoverslag og leveringsbetingelser. Det sikrer dig en professionel garanti for, at du får værdi for dine penge.

Vi ønsker dig velkommen hos EKL revision.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden.

Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.