Målsætning og vision

God, professionel og faglig viden

Hos EKL revision har vi den klare målsætning at kunne betjene vore kunder med god, professionel og faglig viden, formidlet via en god og nærværende personlig service.

Vores vision er at være trekantsområdets foretrukne økonomiske rådgiver i SMV segmentet, hvor vi altid har fokus på kunden. Dette ses i form af virksomhedens kundeorienterede fokus, hvor vi ønsker at skabe værdi og tilfredshed blandt vores kunder. Det sker igennem tætte og nære relationer, hvor vi altid bestræber os på, at det er de samme medarbejdere, der hver gang har kontakten til samme kunde for på denne måde at skabe nærhed, tryghed og personlig tillid i vores relation.

Desuden ønsker vi, at vores kunder oplever, at samarbejdet med EKL revision er med til at gøre hverdagen lettere, så de roligt kan koncentrere sig om deres virksomhed. Vi leverer derfor altid ydelser, som er specifikt tilpasset til vores kunders individuelle behov.

Hos EKL revision ønsker vi kun tilfredse kunder!

For at opnå dette lægger vi stor vægt på at beskæftige dygtige og engagerede medarbejdere, som gennem løbende uddannelse altid er klædt på til at løse de forskellige opgaver på et højt professionelt niveau for vore kunder.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden.

Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.