Medarbejderforhold

Vores medarbejdere er med til at skabe fremtide

Hos EKL revision ser vi vores medarbejdere som vores vigtigste ressource, da de er udgangspunktet for vores forretning. Med deres engagement, viden og vilje er de med til at drive og være den bærende del af vores virksomhed. Den service, vi leverer til vores kunder, afhænger af vores medarbejdere, hvorfor vi mener, at vores medarbejdere er med til at skabe fremtiden. Vi tror på, at man med respekt og omsorg for hinanden kan opnå de bedste resultater, og på denne måde bedre kan vejlede og rådgive vores kunder.

Dygtige og engagerede medarbejdere

Vi stiler efter at være en god og tryg arbejdsplads med dygtige og engagerede medarbejdere. Vi forsøger altid at tilgodese den enkeltes særlige behov og mener, at man fungerer bedst på arbejdet, når man også kan formå at få hverdagen til at hænge sammen. Til tider kan der opstå perioder med travlhed, hvor der kan forekomme overarbejde. Her vil vi altid prøve at være fleksible med individuelle løsninger for vores medarbejdere, hvor vi bestræber os på at opfylde eventuelle behov i forhold til arbejdsforhold samt arbejdstider.

Vi lægger stor vægt på et sundt og godt arbejdsmiljø med en god og uformel omgangstone blandt kolleger og ledelsen. Det er vigtigt for os, at alle vores medarbejdere har det godt socialt, hvorfor vi i løbet af året afholder nogle arrangementer med socialt samvær.

Ønsker du at kontakte en af vores medarbejdere, benyt venligst dette link.

”En arbejdsplads med søde kolleger, hvor der er plads til det sociale”

”Et godt arbejdsmiljø med et højt fagligt niveau, hvor man altid er opdateret”

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden.

Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.